Winteravondwandeling 9 december 2017

   

 

De Stichting Noordwolde Bruist organiseert:

Op zaterdag 9 december 2017 de inmiddels is er weer de inmiddels traditionele Winteravondwandeling voor recreanten, maar ook voor de meer getrainde lopers.

Afstanden zijn dit keer 7,5 en 15 kilometer. De routes worden uitgezet door Jan Ophof en Wilco van ’t Veer. Door hun grote kennis van het gebied staat dit garant voor een mooie en afwisselde wandeltocht.

Het vertrek vindt wederom plaats vanaf het terrein van bungalowpark "Het Bosmeer", gelegen aan de Elsweg nr 5, te Noordwolde(Fr).

De tocht voert door Zandhuizen, langs het alom bekende verlichte huis van Peter Boon. Hier zal een rustpunt worden ingericht, waar u alles uitgebreid kan bewonderen. Tegen een kleine vergoeding zijn er heerlijke winterse versnaperingen verkrijgbaar.

De wandeling eindigt ook weer bij "het Bosmeer", u wordt opgewacht door een live-band (welke blijft nog even een verrassing), en is er gelegenheid om nog wat te drinken en te eten. Heeft u nog niet genoeg beweging gehad dan kunnen zelfs de beentjes van de vloer!

Praktische info:
Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee!
De inschrijving voor deze tocht kost € 4,50 p.p. in de voorverkoop tot 1 december 2017. Daarna of aan de start kost een inschrijving € 6,-. Voorverkoop vindt plaats via Jumbo de Jong Noordwolde, Primera Noordwolde, het Vlechtwerk Noordwolde. Of gebruik het inschrijfformulier op de site.

De inschrijving op 9 december start om 18.30 uur, het vertrek is vanaf 19.00 uur Uiterste binnenkomsttijd is om 23.00 uur.
TIP:
Wil u niet in de rij staan bij de inschrijving, vul dan het formulier thuis vast in, u kunt het downloaden en ingevuld meebrengen.

Men loopt geheel op eigen risico, zodat de stichting Noordwolde Bruist niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele schade/letsel opgedaan tijdens de wandeling!

Parkeren kan in de directe omgeving van bungalowpark "het Bosmeer".

 

Online inschrijfformulier